71 99 53 65 ODENSE@LOCKED.DK

Teambuilding Odense

Ideelt til firma-events og personale-arrangementer!  

"Ud-af-huset"

Vores teambuilding-koncepter kan både afholdes hos os eller hos jer. Både “Rejseholdet” og “BombSquad” kan opstilles over alt, og det er f.eks. ideelt at afholde eventet på jeres lager – vores eneste krav er et bord pr. 5-8 personer og adgang til strøm. 

konceptet

Vores teambuilding-koncepter er meget gennemførte og vi garanterer en sjov og sammenholdsskabende oplevelse, som i med garanti vil leve jer ind i. Vores teambuilding kræver ingen fysisk aktivitet men jeres hjerner vil derimod komme på overarbejde.

Teamwork

Vores teambuilding-koncepter “Rejseholdet” og “BombSquad” er begge udviklet med fokus på samarbejde og kommunikation. Ved begge koncepter vil i derfor opleve, at jeres samarbejdsevner vil blive testet. Vigtigst af alt vil I samtidigt have det rigtig sjovt.
 

I videoen nedenfor ses et kort klip fra vores teambuilding koncept “Rejseholdet” som er optimeret til større grupper i størrelsen 20-100 personer. Hvis I har ønske om et længere event, har vi mulighed for at kombinere teambuildingen med undervisning i personprofiler og gruppedynamiker – derved får I et arrangementer med mere dybde og et lærende element serveret på sjov og anderledes måde.

Anmeldelser:

Læs om vores gæsters oplevelser nedenfor ⬇️

[wptripadvisor_usetemplate tid=”3″]

Translate »