71 99 53 65 ODENSE@LOCKED.DK

Kidnapped

“Du vågner op i en mørk kælder. Størknet blod klistrer i dit hår, og kun et svagt rødt lys spreder sig i et lille kælderlokale. Du forsøger at tage et skridt ud i rummet, men opdager at din højre hånd er fastholdt af håndjern. I hjørnet af rummet ser du et digitalur, som begynder at tælle ned fra 60 minutter – spillet er i gang og kampen for overlevelse startet…”
  • Sværhedsgrad: 85%
  • Scare Factor: 80%
  • Fun factor: 100%
Kidnapped Escape Room Odense

Sværhedsgrad

Kidnapped er Locked Odenses sværeste Escape Room. Omkring 35% gennemfører scenariet, og dette Escape Room sætter særligt store krav til jeres evne til at samarbejde og kommunikere effektivt.

Scare Factor

Kidnapped er et gyserinspireret Escape Room. Derfor er dette Escape Room både mørkt, dystert og der vil forekomme blod samt voldsomme billeder. Temaet er inspireret af filmen SAW.

Teamwork

I Kidnapped vil der blive sat store  krav til gruppens kommunikation og samarbejde. Effektiv kommunikation er nøglen til frihed og formår I ikke det, vil I ikke gennemføre dette Escape Room

Anmeldelser:

Læs om vores gæsters oplevelser nedenfor ⬇️

Kidnapped Escape Room Odense
Kidnapped Escape Room Odense
Kidnapped Escape Room Odense
Uddybning af KIDNAPPED:

Kidnapped er som beskrevet øverst Locked Odenses sværeste og mest uhyggelige Escape Room. Dette Saw inspirerede Escape Room adskiller sig fra landets andre Escape Rooms det indeholder flere forskellige fysiske rum, som skal paseres for til slut at kunne flygte. Rummet er inspireret af gyserfilmen SAW – derfor anbefaler vi ikke sarte sjæle og børn at deltage i dette Escape Room.

OBS: Man skal være minimum 3 personer for at kunne prøve KIDNAPPED.

Se ledige tider i vores online Bookingsystem.

Translate »